Tadaa! het resultaat van duurzaam winkelen

Het voorjaar komt eraan! Aan sommige bomen komen al wat blaadjes en er schijnt af en toe al een heel fijn zonnetje. Maar uit de zon en in de wind kan het heel koud zijn. Met dit weer kan het lastig zijn kleding te kiezen; Een shirtje voor de zon, een vest voor de kou: hoe zorg je dat alles bij elkaar past?

Het geheim van een makkelijke garderobe

Een capsule garderobe, waardoor alles bij elkaar past, bijvoorbeeld in stijl en kleurenpalet. Dan kan het contrast van je warme vest bij je zomerse top juist heel leuk zijn! En gaan winkelen in één stijl? Neem een lijstje mee!

En het resultaat van duurzaam winkelen?

In deel 3 van de serie over ontspannen winkelen: het resultaat! Wat hadden Yolande en Marijn uitgezocht in de Nukuhiva?

Duurzame garderobe bij Nukuhiva voor Square1magazine
Linker foto: Vest van Komodo, shirt Kuyichi en broek van MissGreen Rechter foto: Vest van Inti, shirt van Alchemist en broek van MissGreen

Nukuhiva-5-4

Duurzame garderobe bij Nukuhiva voor Square1magazine, met armed angels rok
Linker foto: Vest ,shirt van Alchemist en rok van Armed Angels Rechter foto: Vest van Komodo, shirt van Alchemist en rok van Armed Angels
Nukuhiva-5-6
Ketting van Wanabana
Duurzame garderobe bij Nukuhiva voor Square1magazine met jurk van Alchemist
Vest van Inti en jurk van Alchemist

Wat heeft Marijn uiteindelijk gekocht?

“Ik kocht de grijze broek van de bovenste foto’s, het blauwe shirt van de foto linksboven en het gebreide vest van de foto rechtsboven.”

En, geslaagde aanschaf?

“Ik was op zoek naar kledingstukken die ik elke dag kan dragen, ik merk dat ik comfort daarin heel belangrijk vindt, in combinatie met een leuke uitstraling. Met de eerdere adviezen van Yolande en haar deskundige blik in de winkel heb ik uitgebreid gepast en kledingstukken gecombineerd. Uiteindelijk koos ik voor een grijze skinny broek van Miss Green, deze staat mooi en zit echt heerlijk vind ik. Daarbij een mooi blauw shirt van Kuyichi en een heerlijk warm vest van het merk Inti. Dit is voor mij een heel goede combinatie, ik draag dit graag als setje maar ook regelmatig apart.”

__________________________________________________________________________

Yolande AveOver Yolande

Voor deze serie ging ik op pad met Yolande Ave. Als stijlcoach helpt ze vrouwen die niet weten wat ze aan moeten trekken. Haar credo ‘altijd de beste versie van jezelf’ draagt ze zelf ook 100% uit; Ze is toegewijd, heeft de volle aandacht bij haar taak en helpt zo ook anderen het beste uit zichzelf te halen. Door haar aanstekelijk enthousiasme krijg je een schat aan nieuwe stijl inzichten. Waarvan er een paar al in deze serie hebben gestaan, maar het werkt live natuurlijk het beste – dus check haar site!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.