Marije Douma – RecycleKid

Een schat ontdekken is niet perse iets nieuws vinden, maar vooral ook anders kijken naar de wereld om je heen. Want treasurehunting is een ware kunst: de schoonheid en mogelijkheden zien in de dingen die er al zijn. Er zijn mensen die dit al onder de knie hebben en daarmee andere mensen op weg kunnen helpen. Zoals Marije van RecycleKid, onze Treasurehunter nummer 2.

 

Wat doe je met RecycleKid?

RecycleKid is mijn winkel met tweedehands kleding en gerecycled speelgoed voor kinderen. Het zit in A’dam-Noord. Ik wil laten zien dat het ook op een frisse en inspirerende manier kan. Veel mensen denken bij binnenkomst dat ik nieuwe kleding verkoop, omdat het er zo goed uit ziet.

Vanuit de winkel merkte ik dat mijn klanten meer behoefte hadden aan informatie en inspiratie over een duurzame lifestyle. Dus sinds een tijdje vertel ik nu meer over allerlei onderwerp op Instagram

Waar kunnen mensen je vinden?

De winkel zit aan de Van der Pekstraat 101, Amsterdam

Of kijk op de website www.marijevanrecyclekid.nl

@marijevanrecyclekid

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.