An Dertien – Oprichter van FOR KEEPS

Ken je dat, van die mensen die ‘aan’ gaan bij een bepaald onderwerp? Mossen, vliegvissen, of bbq expert blijken? Dat je heel blij bent met iemands enthousiasme, maar ook hoopt dat er een pauze knop is? Dat ben ik. (maar dan met pauze knop 😉

Waar van ik ‘aan’ ga? Van meer doen met wat je al hebt, in je kledingkast, in je huis, in je leven. Van minder wegwerp meuk, en meer dingen die je wil houden. Want heel veel dingen kunnen nog prima een ronde mee. Noem het zuinig, noem het omdenken, ik noem het FOR KEEPS.

Wat doe je bij FOR KEEPS?

De afgelopen jaren had ik een magazine opgezet met 2 print edities om mensen te inspireren met slow fashion. Dat heette Square1magazine. Daardoor sprak ik heel veel mensen die met meer aandacht kleding zijn gaan kiezen, het met liefde repareren, ruilen, doorgeven. Daar wil ik meer mensen mee helpen: met de tips, adressen en mindset om langer te doen met wat je hebt. Dus dat is het doel van FOR KEEPS: mensen en hun tips met elkaar verbinden, zodat we samen langer doen met wat we hebben.

Meer weten over An en FOR KEEPS?

Random facts: Drinkt graag whiskey, houdt van boekomslagen met jugendstil ontwerp, is moeder van 3 ukjes, doet aan kickboksen, wilde vroeger altijd in een dierentuin werken.

Wil je nog meer weten? Of wil je heel graag een keer als gids je verhaal doen, en vertellen waar jij heen gaat om je lievelingsitems te laten repareren, maken, of nieuwe lievelingen te zoeken? Mail naar info@forkeeps-mag.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.